Cook

Informácie o pracovnom mieste

Druh pracovného pomeru:

trvalý pracovný pomer

Mzdové podmienky

1 100 EUR/mesiac

základná zložka mzdy + variabilná zložka mzdy + zákonné príplatky

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Príprava hotelových raňajok :
– Bufetovou formou ponuky
– À la carte
Spolupráca na príprave zamestnaneckej stravy a akcií.
Starostlivosť o čistotu, dodržiavanie noriem HACCP.

Zamestnanecké výhody, benefity

– práca v príjemnom prostredí a mladom kolektíve
– možnosť získať skúsenosti z hotelového prostredia
– zázemie stabilnej a prosperujúcej firmy
– sociálny program pre zamestnancov
– využitie služieb Wellness centra počas určených hodín

Informácie o výberovom konaní

Svoj životopis nám môžete zaslať na emailovú adresu uvedenú nižšie. Kontaktovať budeme len vybraných uchádzačov.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou

Vzdelanie v odbore

Kuchár

Pozícia je vhodná pre absolventa

Áno

Osobnostné predpoklady a zručnosti

– vyučený v odbore
– predchádzajúce skúsenosti s prácou na pozícii raňajkový kuchár
– prax v hoteloch a zahraničí vítaná
Ďalej vyžadujeme: pracovitosť, flexibilitu, spoľahlivosť, lojálnosť, komunikatívnosť a príjemné vystupovanie

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Hotel Devín už od 50. rokov 20. storočia zaujíma veľmi významnú pozíciu v oblasti bratislavského hotelierstva. Atraktívny je svojim funkcionalistickým štýlom, v ktorom bol v roku 1954 postavený, polohou pri rieke Dunaj, nadčasovým dizajnom a poskytovaním tradične vysokokvalitných služieb. Hotel Devín spĺňa podmienky 4* hotela v domácom i zahraničnom meradle a svojou ponukou sa zaraďuje medzi hotely najvyššej kategórie na Slovensku.

Počet zamestnancov

50-99 zamestnancov

Kontakt

Kontaktná osoba: Jakub Majcin
Tel.: +421911766880
E-mail: poslať životopis