Obed u Francúzov


Delikátny obed v exkluzívnych priestoroch Francúzskej reštaurácie

  • Pondelok

    09.03.2020
    • Vývar z pečeného kohúta s fridátovými rezancami
    • Kuracie prsia plnené mozarellou a sušenou paradajkou v slanine, tagliatelle, bazalková omáčka
    • Cisársky trhanec
  • Utorok

    10.03.2020
    • Hrachová polievka s párkom
    • Kačacie prsia na čínsky spôsob, jazmínová ryža
    • Ananásová roláda
  • Streda

    11.03.2020
    • Lusková polievka na kyslo
    • Husacie a kačacie hody. Bravčové karé pečené v bylinkách. Špenátové lasagne
    • Bufetová ponuka dezertov a šalátov
  • Štvrtok

    12.03.2020
    • Minestrone s cícerom
    • Steak z roštenky s domácimi kroketami a omáčkou so zeleného korenia
    • Vanilková panna cotta
  • Piatok

    13.03.2020
    • Brokolicová krémová polievka s krutónmi
    • Zubáč na mlynársky spôsob, varené zemiaky, remuláda
    • Parená buchta s makom

Nevybrali ste si z našej ponuky?
Skúste sezónnu ponuku alebo Fit obed*

Fit obed
  • Šafranové rizoto s parmezánom
Sezónna ponuka
  • Konfitované králičie stehno na kalerábovom ragú, hráškové pyré
Polievka
  • Polievku z dennej ponuky si môžete nahradiť slepačou polievkou s mäsom a rezancami

Chcete dostávať každý týždeň ponuku obedového menu?


Zážitok v Hoteli Devín
pre známych

Rezervujte si stôl
vo Francúzskej reštaurácii