Obed u Francúzov


Delikátny obed v exkluzívnych priestoroch Francúzskej reštaurácie

  • Pondelok

    24.02.2020
    • Hovädzí vývar so zeleninou julienne a mäsom
    • Kuracie prsia v šunkovom cestíčku, zemiaková kaša, uhorkový šalát
    • Vargabéles s lesným ovocím
  • Utorok

    25.02.2020
    • Krém z lososa s rascovou tyčinkou
    • Teľacia saltimbocca, šafranové tagliatelle a grilované cherry paradajky
    • Citrónový rez
  • Streda

    26.02.2020
    • Šalátová polievka na kyslo so zemiakmi
    • Pečená plnená bravčová roláda, baby zemiaky
    • Grilované vykostené kuracie stehná, paštrnákové pyré
    • Bufetová ponuka dezertov a šalátov
  • Štvrtok

    27.02.2020
    • Frankfurtská polievka
    • Bravčová panenka so zemiakovo-bryndzovými kroketami a hubovou omáčkou
    • Francúzska kocka
  • Piatok

    28.02.2020
    • Cesnaková polievka so strateným vajíčkom a syrom
    • Nílsky ostriež pečený v bylinkovej kruste s jazmínovou ryžou a omáčkou orient
    • Palacinka s jahodovým džemom a šľahačkou

Nevybrali ste si z našej ponuky?
Skúste sezónnu ponuku alebo Fit obed*

Fit obed
  • Tagliatelle s rukolou a parmezánom
Sezónna ponuka
  • Steak z jelenieho stehna s porto omáčkou, romanescom a paštrnákovým pyré
Polievka
  • Polievku z dennej ponuky si môžete nahradiť slepačou polievkou s mäsom a rezancami

Chcete dostávať každý týždeň ponuku obedového menu?


Zážitok v Hoteli Devín
pre známych

Rezervujte si stôl
vo Francúzskej reštaurácii