Obed u Francúzov


Delikátny obed v exkluzívnych priestoroch Francúzskej reštaurácie

  • Pondelok

    26.06.2017
    • Hokaido krém s praženými mandľami
    • Bravčová panenka na spôsob stroganov, dusená ryža, hlávkový šalát
    • Tvarohová štrúdľa

     

     

     

  • Utorok

    27.06.2017
    • Silný hovädzí vývar s tirolskými knedličkami
    • Vykostené kuracie stehno plnené bylinkovou ricottou, špenátové rizoto
    • Melón s rumovým zástrekom
  • Streda

    28.06.2017
    • LA GRANDE BOUFFE / VEĽKÁ ŽRANICA
    • Každú stredu vám náš šéfkuchár Roman Martinkovič naservíruje delikátny obed s bufetovým výberom šalátov a dezertov
    • Polievka z čerstvých fazuľových luskov na kyslo
    • Pečené jahňacie stehno na červenom víne, parmezánové pyré.
    • Morčacie prsia Cordon Bleu.
    • Bufetová ponuka dezertov a šalátov
  • Štvrtok

    29.06.2017
    • Hubové cappuccino s mliečnou penou
    • Hovädzí tokáň s domácimi spätzlami a baby špenátom
    • Kokosová roláda

     

  • Piatok

    30.06.2017
    • Studená uhorková polievka
    • Pečený losos s parenou zeleninou julienne, petržlenové zemiaky
    • Vanilková zmrzlina

Nevybrali ste si z našej ponuky?
Skúste sezónnu ponuku alebo Fit obed*

Fit obed
  • Tuniak so šalátom z kráľovských fazuliek a mladých zemiakov so strateným vajcom
Sezónna ponuka
  • Kuracie supreme v parmskej šunke s krémovou polentou a restovanou cuketou
Polievka
  • Polievku z dennej ponuky si môžete nahradiť slepačou polievkou s mäsom a rezancami

 

Chcete dostávať každý týždeň ponuku obedového menu?


Zážitok v Hoteli Devín
pre známych

Rezervujte si stôl
vo Francúzskej reštaurácii