MENU
Vyberte dátum
Vyberte izby a počet hostí

Husacie a kačacie hody v Hoteli Devín****

Jeseň je obdobím vinobraní, jablkových hodovaní a najmä husacích a kačacích hodov.

História chrumkavej husacinky, jemných lokši a chutnej kapusty je opradená rôznymi legendami a za jej domov sa považuje obec Slovenský Grob. Ak sa pozrieme ďalej do minulosti, naši prapredkovia husi tradične konzumovali na Martina. Pramene hovoria dokonca o svätomartinských husiach. Hodové slávnosti na Sv. Martina boli počiatkom tejto tradície.

My, v Hoteli Devín**** si tradície ctíme a preto sme si aj počas tejto jesene pre vás pripravil husacie a kačacie hody. Priamo v historickom centre Bratislavy, v Café Devín si môžete dopriať delikatesy nášho šéfkuchára Ľuba Molnára vo dvojici, pri rodinnej oslave alebo firemnom evente.

Na čo sa môžete tešiť:

 

  • Foiegras s marinovanými jablkami
  • Lahodné mastené i plnené lokše
  • Pravý kačací vývar
  • Kačacie prsia sous-vide
  • Chrumkavú kačku a hus
  • Domáce slivkové gule s rôznymi posýpkami
  • Ochutnávky vín a iných alkoholov
  • A mnoho iného

V prípade záujmu o rezerváciu nás kontaktujte mailom na adrese fbmanager@hoteldevin.sk alebo telefonicky na čísle +421 911 443 446.

Tím Hotela Devín**** a Café Devín sa teší na Vašu návštevu.