HOTEL DEVÍN

Obed u Francúzov

Vychutnajte si delikátny obed v exluzívnych priestoroch Francúzskej reštaurácie.

Pondelok, 23.5.

Minestrone
Teľacia saltimbocca s mandľovou ryžou, hlávkový šalát
Dobošový rez


Utorok, 24.5.

Kapustová biela polievka
Bravčové medajlónky s parenou brokolicou, hubovou omáčkou a zemiakovou kašou
Domáca palacinka s orechmi a vanilkovým krémom

Streda, 25.5.

Hovädzí vývar s krupicovými haluškami
Steak z tuniaka na listovom šaláte s pomarančovo-zázvorovým dresingom
Perníkový rez s kandizovaným ovocím a orechmi


Štvrtok, 26.5.

Gulášová polievka
Morčací panvicový gyros, pečené zemiaky, tzatziki dip
Rezance s tvarohom

Piatok, 27.5.

Lusková polievka na kyslo so zemiakmi
Maďarský guláš, knedľa
Jablková štrúdľa

 


Nevybrali ste si z našej dennej ponuky?

  • Fit obed:Grilovaná zelenina s tofu syrom, varené zemiaky 
  • Sezónna ponuka:Konfitované kukurične kuriatko s baby karotkou, nové zemiaky so žihľavou
  • Polievku z dennej ponuky si môžete nahradiť slepačou polievkou s mäsom a rezancami.

Hmotnosť mäsa pred tepelným spracovaním je minimálne 150g.
Hmotnosť prílohy je minimálne 120g po tepelnej úprave. Objem polievky je 0,22l.
Na obedové menu neposkytujeme žiadne zľavy.
 


 

SMTP Error: Could not connect to SMTP host.